Menu
Cosul tau

Cine suntem

 

SC VALEXIN SRL este firma de distributie in domeniul materialelor de constructii  ce activeaza in cinci judete Suceava, Botosani,Neamt, Iasi si Vaslui cu un portofoliu de clienti bine structurat si cu o experienta de 10 ani astfel incat toti clientii nostri actuali si viitori sa beneficieze de produse si  servicii de calitate la preturi competitive.
 
 
 
Incepand cu acest an dorim sa ne adresam si clientilor finali, persoane fizice, promovand "agresiv" produse revolutionare in domeniul materialelor de constructii folosite in termo,hidro si fono-izolatie, care sa completeze produsele traditionale comercializate in prezent.
 
 
 
Astfel,am creat un departament separat de cel de distributie ,care sa raspunda cu eficienta si corectitudine tuturor solicitarilor si intrebarilor venite din partea clientilor nostri, avand ca rezultat satisfactia lor, precum si dezvoltarea firmei noastre.
 

Mottoul nostru "lucreaza ca furnica pentru tine!" spune totul despre implicarea noastra si situeaza pe primul loc bunastarea si interesul clientului