Menu
Cosul tau

Capcana cu lipici impotriva soarecilor, Ratimor

Capcana cu lipici impotriva soarecilor, Ratimor
Capcana cu lipici impotriva soarecilor, Ratimor
  • DISPONIBILITATE: Disponibil
  • Producator: Unichem
  • Cod produs: 00003717
Vizualizari: 409

Ratimor plus Capcana cu lipici este un produs gata preparat fara otravuri adaugate utilizate pentru controlul soarecilor si sobolanilor. Este potrivit pentru utilizare in interior, in subsoluri, in magazii, in spatii de depozitare, in bucatarii si in toate cladirile agricole, in special in cazul in care utilizarea capcanelor cu rodenticide (substanta activa) este limitata.

Utilizare: Amplasati cartea cu lipici Ratimor plus pe zona cu semne de activitate a rozatoarelor. Pentru o mai buna eficienta, capcana trebuie plasata langa perete si orificiile prin care rozatoarele pot intra in camera.

Nu expuneti produsul la ploaie sau la lumina directa a soarelui. Utilizati-l numai in zonele care nu sunt accesibile copiilor si animalelor de companie.

  1. Scoateti folia de protectie si deschideti cu atentie cartea cu lipici.
  2. evitati contactul direct cu pielea.
  3. Amplasati produsul in locul dorit

Daca lipiciul intra in contact cu pielea, acesta poate fi indepartat cu ulei vegetal, apa calduta si cu sapun. Verificat in mod regulat cartea cu lipici si reutilizati-o sau inlocuiti-o cu o noua carte cu lipici, daca este necear.

Depozitare: Pastrati produsul in ambalajul original intr-un loc uscat si bine ventilat. A se depozita departe de alimente, bauturi si hrana pentru animale. A nu se lasa la indemana copiilor, a animalelor de compania si a pasarilor.

Continut: 1 capcana (carte) cu lipici.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha