Menu
Cosul tau

Placa din OSB, grosime 10 mm, 2500 mm x 1250 mm, Swiss

Placa din OSB, grosime 10 mm, 2500 mm x 1250 mm, Swiss
Placa din OSB, grosime 10 mm, 2500 mm x 1250 mm, Swiss
  • DISPONIBILITATE: Disponibil
  • Producator: Swiss
  • Cod produs: 00000122
Vizualizari: 799

OSB   Swiss krono este un produs de înaltă calitate, eco-friendly ingineria materialelor lemnoase, asta producem noi Swiss Krono GROUP in Europa. Noi producem OSB Swiss Krono eco-friendly folosind numai lemn proaspat, sănătoas din păduri predominant de foioase . Panourile de osb se potrivesc excelent pentru aplicații decorative și de construcție, datorită rezistenței lor ridicate la flexiune, adecvare remarcabilă pentru consolidarea unei varietăți de structuri, precum și o serie de alte avantaje:

Suprafetele uniform luminoase ale SWISS Krono OSB luminoase fac excelent potrivite pentru utilizări vizibile și decorative.

Deoarece panourile sunt realizate în principal din lemn de foioase, acestea sunt caracterizate prin emisii deosebit de mici și, prin urmare ideal pentru utilizarea în medii sensibile cum ar fi pepiniere și spitale.

OSB  SWISS Krono  eco-friendly este disponibil opțional cu suprafețe anti-alunecare menite să îmbunătățească siguranța, care oferă beneficii în special mari atunci când se lucrează pe acoperișuri.

Portofoliul nostru de produse:

SWISS Krono OSB luminoase - luminoase de culoare, cu emisii reduse, în condiții de siguranță

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha