Menu
Cosul tau

Vata bazaltica Multirock C, 1200 x 600 x 150 mm, 2.88 mp/bax, Rockwool

Vata bazaltica Multirock C, 1200 x 600 x 150 mm, 2.88 mp/bax, Rockwool
Vata bazaltica Multirock C, 1200 x 600 x 150 mm, 2.88 mp/bax, Rockwool
Vizualizari: 813

Descriere Vata bazaltica Multirock C 150 mm 600x1000mm

Plăci semi-rigide de vata bazaltica hidrofobizate în masă. Proprietăți izolatoare îmbunătățite. Ambalaj modern, cu volum redus prin comprimare cu vacuum. Avantajul tehnologiei Slim Pack pentru clienții Rockwool, este şi mai bine evidenţiat prin reducerea costurilor de manipulare, depozitare şi transport.

Domeniu de aplicare:

Multirock a fost conceput pentru aplicații multiple. Se utilizează pentru izolarea termică, protecția fonică și protecția la foc a mansardelor, acoperișurilor înclinate ventilate, planșeelor pe grinzi de lemn, tavanelor suspendate, pereților interiori, casetelor orizontale pentru fațade. Se recomandă în aplicații unde nu sunt necesare rezistențe mecanice ale stratului de izolație.

Proprietati:

- Termoizolare, protecţie la foc, protecţie împotriva propagării flăcărilor, protecţie fonică.

- Plăci hidrofobizate, permeabile la vapori, stabile dimensional, rezistente la mediu alcalin.

- Produse minerale, rezistente la acţiunea dăunătorilor, nu dăunează sănătăţii.

Ambalare:

Plăcile Multirock sunt ambalate printr-o tehnologie modernă cu vacuum care permite reducerea semnificativă a volumului în timpul transportului și depozitării. Plăcile revin la grosimea nominală după desfacerea ambalajului. Produsele sunt ambalate în folie de polietilenă termocontractabilă marcată cu numele producătorului. Pe eticheta produsului sunt menţionate caracteristicile principale.

Grosime: 150 mm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha