Menu
Cosul tau

Gel impotriva tuturor tipurilor de melci, Bio Plantella, 1 litru

Gel impotriva tuturor tipurilor de melci, Bio Plantella, 1 litru
Gel impotriva tuturor tipurilor de melci, Bio Plantella, 1 litru
  • DISPONIBILITATE: Disponibil
  • Producator: Unichem
  • Cod produs: 00003336
Vizualizari: 605

Bio Plantella gel impotriva tuturor tipurilor de melci

Protejeaza plantele de gradina impotriva tuturor tipurilor de melci. Nu este daunator pentru copii si animale domestice . Gel organic, non-toxic.

Asigura o bariera mecanica de pana la 50 metri.

BIOPLANTELLA GEL IMPOTRIVA MELCILOR   Este un gel incolor, inodor, non-toxic care formeaza o bariera ce protejeaza plantele de melci. Produs din ingrediente naturale, nu este daunator pentru copii si animale, inclusiv pentru pasari, caini si arici. Spre deosebire de produsele granulate, Bioplantella Gel este eficient atat pe vreme ploioasa, cat si pe vreme uscata si asigura protectie de pana la 2 saptamani.

UTILIZARE  Inlaturati capacul si aplicati produsul prin dispozitivul de aplicare, formand o bariera continua, inchizand complet aria ce necesita protectie. Dupa utilizare puneti la loc capacul. Daca dispozitivul de aplicare se blocheaza, spalati cu apa rece.

UNDE SA-L UTILIZATI  Aplicati direct pe sol sau orice suprafata rigida – in special in jurul straturilor, al ghivecelor, al plantelor. Bioplantella Gel poate fi utilizat si pe suprafete verticale, pentru a proteja intrarile pe usile exterioare, ghivece atarnate si alte locatii similare. Chiar daca Bioplantella Gel nu dauneaza plantelor, pentru rezultate optime nu aplicati direct pe frunzis.

CAND SA-L UTILIZATI  Oricand, melcii sunt activi. Reaplicati bariera daca este necesar. Utilizati la sfarsitul zilei, cand vremea este uscata (nu sunt melci in gradina daca vremea este foarte uscata)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha