Menu
Cosul tau

Homevo

Producator: Homevo
Conţine: Ulei de lavandă 30 % Ulei de geranium 25% L-menthol 25% Ulei de citronella 20% PRODUS 100 % NATURAL Plicul conţine 1 brăţară Brăţările sunt impregnate cu uleiuri de lavandă, de lămâiţă de geranium şi de mentol. Ele au un miros foarte plăcut pentru om dar constituie în acelaşi ..
Producator: Homevo
DIATOM PEST FURNICI SI GANDACI PRODUS 100% ORGANIC Produsul se aplică în benzi, în zonele şi pe traseele frecventate de insecte. Are un efect de durată. Este un produs BIO, fiind foarte sigur pentru sănătatea oamenilor şi a animalelor. Forma de prezentare : pulbere. Conţine: pulbere de di..
Producator: Homevo
Produs pentru combaterea melcilor pe bază de metaldehidă 5%,sub forma de granule mici de culoare albastra, cu efect imediat. In afara de aceasta substanta, are in compozitie un atractant pentru melci. Produsul se aplica direct pe sol sau cu o usoara incorporare. Este foarte eficient impotriva mel..
Producator: Homevo
Animale tinta: Sobolanul (Rattus norvegicus) si soarece (Mus musculus). Mod de aplicare: se aplica in interiorul locuintelor private si cladirilor, in cutii (statii de intoxicare). Doza de aplicare: sobolani - 100 grame/cutie la fiecare 5-10 metri patrati; soareci 50 grame/cutie la fiecare 5-1..
Producator: Homevo
Singurul produs BIO omologat pentru combaterea ploşniţelor de pat. Se aplică în zonele infestate. Are efect atât imediat cât şi pe toată durata prezenţei produsului. Conţine: diatomee pulbere Acest produs elimină toate stadiile larvare (inclusiv ouăle) şi adulţii Pulberea de diatomee are e..
Producator: Homevo
FOVAL GEL - Furnici Insecticid gel pentru combaterea furnicilor Compozitie: Imidacloprid 0,01%. Coformulanti pana la 100 g. Nr aviz: 1973BIO / 18.06.2016 Homevo Furnici Gel este un produs nou, foarte eficient, care spre deosebire de produsele traditionale, omoara toata colonia de furnici..
Producator: Homevo
Homevo Insecticid Gel Gandaci este cel mai nou, sigur si eficient produs pentru combaterea gandacilor de bucatarie. Produsul Foval gel gandaci este un insecticid gel gata de utilizare impotriva gandacilor nimfe si adulti. Foval gel gandaci este usor de utilizat datorita modului de ambalare (serin..
Producator: Homevo
IMIDAJET Insecticid granulat pe bază de feromoni sexuali pentru combaterea muştelor(Musca domestica). Substanta activa: 100g/kg imidacloprid 10%WG Z-9 TRICOSEN Insecticid granulat cu dizolvare in apa pentru combaterea mustelor. Nr. autorizatiei 2793BIO / 18.06.2017. Utilizare:  - Gr..
Producator: Homevo
Homevo Capuse este singurul produs din lume care se poate utiliza si in cazul animalelor cu varsta cu pana la 3 luni. Produs sub formă de pulbere cu aplicare directă pe corpul animalelor - pisici, câini, etc. Cu o eficienţă ridicată. Este un produs BIO, fiind foarte sigur pentru sănătatea animalel..
Producator: Homevo
Este un produs NATURAL, cu aplicare directă pe blana animalelor dar poate fi utilizat şi în spaţiile în care stau acestea. În maxim 72 ore purecii vor fi combătuţi. Forma de prezentare: pulbere. Conţine: diatomee pulbere. Acest produs elimină toate stadiile larvare (inclusiv ouăle) şi adulţi..
Producator: Homevo
Conţine: ulei de castor 20%, bentonită 80% Conţinutul unui plic - 50 g - este suficient pentru 2 - 3 galerii Bentonita este o argilă cu granule foarte fine care are un conţinut ridicat de minerale (magneziu, calciu, oxizi de fier). Datorită acestora, este ideală pentru fertilizarea rapidă a so..
Producator: Homevo
Cel mai nou produs BIO la nivel mondial !!! Cu o eficienţă foarte bună. Foarte uşor de utilizat. Se prezintă sub formă de pulbere. Poate fi aplicat direct pe corpul găinilor sau în coteţe. Conţine: Diatomaceous Earth Acest produs elimină toate stadiile larvare (inclusiv ouăle) şi adulţii. ..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)