Menu
Cosul tau

Pulbere bio impotriva puricilor pentru animale, 50 grame, Homevo

Pulbere bio impotriva puricilor pentru animale, 50 grame, Homevo
Pulbere bio impotriva puricilor pentru animale, 50 grame, Homevo
  • DISPONIBILITATE: Disponibil
  • Producator: Homevo
  • Cod produs: 00004615
Vizualizari: 632

Este un produs NATURAL, cu aplicare directă pe blana animalelor dar poate fi utilizat şi în spaţiile în care stau acestea.
În maxim 72 ore purecii vor fi combătuţi.
Forma de prezentare: pulbere.

Conţine: diatomee pulbere.

Acest produs elimină toate stadiile larvare (inclusiv ouăle) şi adulţii.

Diatomeea este o pulbere formată din organisme unicelulare (fitoplancton), care, datorită formei pe care o au, străpung chitina purecilor provocându-le acestora deshidratarea. Moartea purecilor survine în maxim 72 ore de la aplicarea pulberii. Spre deosebire de produsele similare pentru combaterea purecilor, Diatom Pest Pureci nu afectează deloc sănătatea animalelor fiind un produs BIO, foarte sigur, destinat tuturor celor care îşi iubesc animalele.

Insectele nu dezvoltă rezistenţă la acest produs, spre deosebire de celelalte produse insecticide.

Instrucţiuni de folosire: Produsul se toarnă în palmă şi se freacă blana animalului (câine, pisică, etc ) prin mişcări ample pentru a se distribui uniform produsul. Apoi, cu o cârpă umedă se şterge pe deasupra blana animalului, fără a se freca. Conţinutul unui plic este suficient pentru 2 utilizări, în cazul animalelor de talie mijlocie. Se repetă operaţiunea o dată pe săptămână. În funcţie de infestarea cu pureci, se aplică de minim 3 ori în perioadele în care purecii sunt foarte activi. A se feri de umiditate.

Precauţii: A se evita contactul cu ochii. A se clăti cu foarte multă apă dacă acest lucru s-a întâmplat. A se feri de umiditate.

Termen de valabilitate: NELIMITAT, păstrat în ambalaj original şi ferit de umiditate

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha