Menu
Cosul tau

Placi adezive galbene, Bio Plantella, 10 bucati

Placi adezive galbene, Bio Plantella, 10 bucati
Placi adezive galbene, Bio Plantella, 10 bucati
  • DISPONIBILITATE: Disponibil
  • Producator: Unichem
  • Cod produs: 00003136
Vizualizari: 539

Bio Plantella PLACI ADEZIVE GALBENE Pentru controlul mecanic al afidelor, Thrips spp. si al musculitelor albe de sera, precum si al tuturor daunatorilor din gradini si livezi de la Unichem, Slovenia.

Dozaj: 20 - 24 placi / 100 m2, pentru control direct

Avantaje:

• Nu exista perioada de asteptare

• Adeziv entomologic (aderenta rapida, rezistenta la umiditate, nu se dizolva)

• Utilizare facila (hartie cu siliciu)

• Dispozitive pentru fixare

Mod de prezentare: 10 bucati

 

 

DESCRIERE DETALIATA

 

RO- BIO PLANTELLA - PLACI GALBENE ADEZIVE PENTRU MUSTELE DE CEAPA

Placile adezive galbene reprezinta protectia cea mai ecologica pentru larvele de  porcina, usturoi, pastai, arpagic si ceapa. Placile lipicioase, cu o culoare galbena atent selectata, atrage mustele de ceapa. Cand daunatorul este prins de placa, acesta este aderent la un adeziv entomologic rapid care nu contine substante chimice active. Placile ofera protectie de lunga durata, deoarece adezivul  este rezistent la schimbarile de temperatura si umiditate. Protectia foilor cu hartie din silicon protejeaza adezivul de dezumidificare. Bastoanele adaugate il fac usor de utilizat.

MOD DE APLICARE: Placile sunt utilizate pentru monitorizarea daunatorilor. Pentru a proteja eficient plantele din gradina, 1 pana la 2 placi galbene pe 2 m2 sunt atarnate uniform. Impingeti placile pe baston si fixati cu butoanele care sunt insurubate in sol si pozitionate aproape de plante, dar nu trebuie lipite pe frunzis. Cand suprafata adeziva este acoperita de daunatori, acestea sunt inlocuite cu altele noi. Glisati placile in momentul infloririi, astfel incat acestea sa nu prinda albinele.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha